Přeskočit na obsah
CarTec Group
BMW F 900 XR od 4 490 Kč měsíčně*

Již od 4 490 Kč měsíčně*

VÝŠE, RYCHLEJI A JEŠTĚ DÁLE

XR představuje nekompromisní spojení sportovního ducha a jízdy na dlouhé vzdálenosti. Adrenalin den za dnem, zatáčku za zatáčkou. Na nové F 900 XR si každou zatáčku pořádně vychutnáš – kilometr po kilometru. Sám vzrušující design již naznačuje potenciál stroje. Ve vzpřímeném pohodovém sedu budeš chráněn před větrem i nečasem: Je jasné, že to budeš jen ty, kdo určí, kdy tahle jízda skončí!

Díky rozsáhlé výbavě budeš připraven jak na sportovní výkony, tak na jízdu ve městě. F 900 XR je motorka, která se hodí k tobě i k tvému sportovnímu duchu. 

#NeverStopChallenging

BMW F 900 XR od 4 490 Kč měsíčně*

Podmínky podnikatelského úvěru:

  • Platí pouze pro podnikatele (společnosti a fyzické osoby podnikatele),
  • Žádné vstupní poplatky,
  • Délka smlouvy 12-84 měsíců,
  • Část kupní ceny hrazená klientem 0-70% ceny,
  • Možnost jednorázového odpočtu celé DPH z kupní ceny pro plátce DPH,
  • Kompletní značkové pojištění BMW ve splátce
Kalkulace pro BMW F 900 XR
Pořizovací cena293 300 Kč vč. DPH
Délka smlouvy60 měsíců
Akontace105 000 Kč

*Tato příkladová kalkulace byla vytvořena pro model BMW F 900 XR s pořizovací cenou 293 300Kč vč. DPH. Uvedená splátka úvěru je určena pro podnikatele, plátce DPH a je kalkulována pro délku 60 měsíců s akontací 105 000 Kč. Splátka obsahuje povinné ručení a havarijní pojištění. Detaily konfigurace, cenu motorky a kalkulaci financování Vám poskytne autorizovaný partner BMW Motorrad v České republice – CarTec Group. Každá žádost o financování podléhá schválení ze strany BMW Financial Services Czech Republic s.r.o. Smlouvy o financování mohou být uzavřeny pouze v písemné formě. Tato akce platí do odvolání, nejpozději do 31.12.2024. Uvedená fotografie je ilustrativní. Oficiální spotřeba: 4,2 l/100 km podle WMTC, Emise CO2 podle WMTC: 99 g/km.

V PŘÍPADĚ ZÁJMU NÁM ZAŠLETE NEZÁVAZNOU POPTÁVKU:

Rádi bychom Vás požádali o GDPR souhlas dle Vašich preferencí.